خواص گل همیشه بهار,فواید گل همیشه بهار,گل همیشه بهار درمانی,خاصیت گل همیشه بهار,خواص گل همیشه بهار درمانی,خواص گل همیشه بهار برای پوست,خواص گل همیشه بهار برای مو,خواص گل همیشه بهار برای جوانی,خواص گل همیشه بهار برای بارداری,خواص خوردن گل همیشه بهار,فواید گل همیشه بهار خام,فواید گل همیشه بهار پخته
به گزارش بی اس ام اس : گل همیشه بهار یکی از فراوان ترین گیاهان جهان به حساب می آید و بومی اروپا و آمریکای شمالی است. در زمان قدیم هندوها و عرب ها از این گیاه به عنوان دارو استفاده می کردند. امروزه این گیاه به عنوان گل تزیینی در غذاهای متفاوت مورد مصرف قرار می گیرد. در این مطلب از «Ask.com» به چند خاصیت این گیاه اشاره می شود که خواندن آن می تواند جالب و آموزنده باشد.
این گیاه تب بر است.
عصاره آن تاثیر ضدسرطانی به ویژه در برابر سرطان خون، پوست، سینه، پروستات، ریه، لوزالمعده و روده بزرگ دارد.
عصاره گل آن برای معالجه گزیدگی زنبور و عقرب به کار برده می شود.
خاصیت ضدالتهابی دارد و با منقبض کردن رگ های خونی از خونریزی پیش گیری می کند.
برای معالجه عفونت گوش، چای گل همیشه بهار بخورید.
چشم را با چای این گیاه بشویید تا قرمزی و درد آن التیام یابد.
چای آن به هضم غذا کمک می کند، سیستم دفاعی بدن را تحریک و بدن را سم زدایی می کند و سیکل قاعدگی را منظم می کند.
به تشکیل رگ های خونی جدید کمک می کند.
به طور موضعی روی آکنه، سوختگی و خراشیدگی استعمال می شود.
با آبسه ، کورک و تکرر استفراغ مقابله می کند.
این گیاه ادرار آور است.