خواص انواع انگور در بارداری در شیردهی برای سرماخوردگی لاغری دیابت
انگور , خواص انگور , فواید انگور , مضرات انگور , اگور در بارداری , انگور در شیردهی , انگور برای سرماخوردگی , انگور برای سرماخوردگی مضر است , انگور و لاغری , انگور و دیابت , انگور برای فشار خون , انگور برای سگ , انگور برای زن باردار , انگور برای نوزادان , انگور برای پوست صورت
در این مطلب از سایت جسارت به خواص انواع انگور در بارداری در شیردهی برای سرماخوردگی لاغری دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.انگور میوه تابستانی و خوشمزه و پرطرفداری است.انواع و شکلهای مختلف آن در فصل تابستان و پاییز در دسترس عموم مردم قرار دارد. این میوه یکی از منحصر به فرد ترین میوه هایی است که در رنگ های گوناگون و سایزهای مختلف است.این میوه یک میوه بهشتی است و خواص بسیار زیادی دارد.بهتر است بدانید که دانه های سبز یا قرمز آن خاصیت های جادویی دارند و در درمان بسیاری از بیماری ها تاثیرگذارند. این میوه به جنگ بیماری های قلبی می رود و ضمن افزایش انعطاف و سلامت ماهیچه های قلب، به کاهش کلسترول و فشار خون هم کمک می کندو موثر است.
انگور برای سرماخوردگی
واقعیت این است که انگورها در مورد حفظ سلامتی قلب زنان بهتر از مردان عمل می کند و به همین دلیل مصرف آن به طور ویژه برای زنان توصیه میگردد.انگورها از آن دسته میوه هایی است که مقادیر قابل توجهی آنتی اکسیدانت در خود گنجانده و یک ضد سرطان قوی به حساب می آید. گفتنی است دانشمندان اخیرا به این نتیجه رسیده اند که انگورها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند و این واقعا عالی است.درخت آن را “تاک” یا “مو” نیز می نامند.علاوه بر این یک خبر خوش دیگر هم برای طرفداران این میوه وجود دارد و آن خاصیت ضد پیری این میوه است که پس از تحقیقات متعدد اثبات شده است.این میوه از پیر شدن سلول ها جلوگیری می نماید.قابل ذکر است که که آب آن هم به اندازه خود آن و حتی بیشتر از آن برای سلامتی بدن مفید است و دکترها علاوه بر نوشیدن آب این میوه، خوردن میوه آن را هم توصیه می کنند.بهتر است بدانید در میوه ها ترکیب هایی به نام فیتوکمیکال وجود دارد. این ترکیب ها جزو سیستم ایمنی گیاه به حساب می آید. سیستم ایمنی، گیاه را که در معرض آفات، قارچ ها و انگل ها قرار دارداز دسترس آفات حفظ کرده و مولد عطر، طعم و رنگ گیاهان است. دیده شده انگورهایی که رنگ بنفش و قرمز دارند حاوی ماده ای به نام آنتوسیانین هستند.این ماده در تمشک هم وجود دارد که وقتی وارد بدن می شود، می تواند از بروز مشکلات بسیاری نظیر ناراحتی های قلبی عروقی، گرفتگی عروق، لخته شدن خون و در نهایت حتی دیابت پیشگیری نماید و موثر باشد.به همین دلیل است که می توان از خواص منحصر به فرد انگور رنگی نسبت به انگورهای زرد به وجود آنتوسیانین اشاره نمود.جالب است بدانید هر چه رنگ این میوه پررنگ تر باشد، غلظت فیتوکمیکال ها در آن بیشتر بوده و انگورهای حاوی هسته نیز اگر هسته آنها خورده شود؛ خود هسته می تواند حرکات روده را به ویژه در افرادی که مشکل یبوست دارند، کنترل کند.البته این افراد باید مایعات فراوانی هم مصرف کنند. وقتی این ماده خورده می شود، ضدالتهاب بوده و به ویژه در افرادی که دچار تصلب شرایین هستند و مشکلات التهابی دارند سبب بهبود حالت این افراد می گردد.خاصیت دیگری که این میوه دارد این است که اجازه نمی دهد پلاکت ها در خون به هم بچسبند و از گرفتگی عروق پیشگیری می کند. ضدسرطان بوده و خاصیت ضدپیری هم دارد و سلول ها را از گزند رادیکال های آزاد که عامل پیر شدن سلول ها هستند، محافظت می نمایند.در ضمن نگهبان سیستم قلب و عروق بوده و از لخته شدن خون در عروق قلب پیشگیری کرده و در عین حال خاصیت فیتواستروژنی هم دارد یعنی آنتی اکسیدانی است که نه تنها خواص ضدسرطانی دارد بلکه تا حدی حالت استروژنی ضعیفی هم ایجاد می کند. در کل می توان گفت مصرف انگورهای رنگین تر می تواند برای بدن مفیدتر باشد و به عبارت ساده تر تمام میوه ها و سبزیجاتی که به رنگ نارنجی، قرمز یا بنفش هستند، خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدپیری بیشتری داشته و مفیدند. و قابل توجه است که این میوه خون را تصفیه می کند وقتی ما دارویی مصرف می کنیم یا مواد سمی وارد بدنمان می شود در کبد یکسری آنزیم ها یا ترکیباتی وجود دارد که این مواد سمی را از خون پاک می سازد. قابل توجه است که خوردن آن از هر نوعی به دلیل فیتوکمیکال هایی که دارد باعث می شود آنزیم هایی که در کبد نقش سم زدایی دارند، بیشتر تولید شده و اصطلاحا سبب تصفیه خون و سم زدایی از آن شود. انار و تمشک هم همانند انگور همین خاصیت را دارند.
خواص انگور
1. یکی از خواص مهم این میوه، تصفیه خون و خون ساز بودن آن است، البته این خاصیت در انگور قرمز بیشتر از انگور سبز است. لذا چنانچه از کم خونی رنج می برید، خوردن انگور قرمز یا یاقوتی به شما توصیه می گردد.
2. افرادی که خیلی لاغرند و می خواهند چاق شوند، می توانند یک لیوان صبح و یک لیوان عصر آب انگور بخورند تا چاقتر شوند.جالب است بدانید این میوه هم لاغر کننده است و هم چاق کننده، به این صورت که اگر آن را را از صبح تا ظهر، به تنهایی میل کنید لاغر کننده و اگر آن را همراه با غذا بخورید چاق کننده است.
3. انگور و آب آن برای کسانی که در اثر یک بیماری طولانی ضعیف شده اند، بسیار مفید است. افرادی که در دوره نقاهت بیماری به سر می برند و یا ضعف عمومی دارند، سعی کنند از انگور، هویج، سیب و هلو به مقدار زیاد استفاده کنند. البته بهتر آن است که این میوه ها را با هم در آب میوه گیری بریزند و آب میوه مخلوط را در طول روز جرعه جرعه بنوشند.
4. این میوه برای سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه اثر شفابخش دارد.
5. این میوه غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به اوره خون بالا و اسیدزاست.
6. بهتر است بدانید آب این میوه تازه برای بیمارانی که دچار ورم کلیه هستند، نوشیدنی مناسبی است، زیرا ادرارآور است. حتی در این مورد بهتر است به جای شیر به بیمار، آب انگور تازه داده شود.
7. به دلیل مغذی و مقوی بودن این میوه، برخی از پزشکان معتقدند که آب آن تازه نوعی شیر با منبع گیاهی است که مواد غذایی آن به مراتب بیشتر ار شیر حیوانی می باشد.
8. مصرف آب انگور تازه برای کسانی که نارسایی کبد دارند توصیه شده است، زیرا آب این میوه عمل ذخیره قند در کبد و دفع صفرا را تسهیل می کند. کبد را تقویت می کند و به فعالیت سالم آن یاری می رسانند.
9. این میوه موجب افزایش اشتها میگردد.
10. این میوه، سموم بدن را دفع می کند و یبوست را برطرف می نماید.
11. اگر آب آن را بر پوست بمالید، چین و چروک آن را برطرف می کند و پوست صاف و با طراوت را به شما هدیه می دهد.
11. این میوه برای کسانی که مبتلا به ورم مفاصل، روماتیسم، نقرس و سنگ کلیه می باشند، مفید می باشد.
12. این میوه برای کسانی که دچار مسمومیت، عوارض فشار خون بالا و سوء هاضمه، اختلالات پوستی، کورک، اگزما و نفریت (ورم چرکی کلیه ها) شده اند موثراست
13. آب انگور تازه شیر زنان را زیاد می کندو برای زنان شیرده مفید است.
14. این میوه در زدودن غم و اندوه و بی تابی شدید، بسیار موثر است.
انگور برای لاغری
15. این میوه عاملی مهم برای بازگشت نیروی عضلانی است.
16. این میوه یک غذای خوب برای سلسله اعصاب می باشد و فشار عصبی را تسکین می دهد.
17. این میوه تازه برای بهبود بیماری های قلبی بسیار سودمند می باشد.
18.جالب است بدانید این میوه قند خون را نیز تنظیم می کند. در اثر ورود قند انگور به خون، نیرویی به وجود می آید که ماهیچه ها به وسیله آن کار می کنند.
19. این میوه باعث پاک سازی معده و روده از مواد زائد و مضر می شود.
20. این میوه دو برابر گوشت در بدن انرژی تولید می کند، ولی بر خلاف گوشت اوره خون را افزایش نمی دهد.
21. طبق تحقیقات علمی جدید، این میوه بسیاری از میکروب های بیماری زای داخل بدن را نیز از بین می برد.
خواص انگور قرمز را بشناسید.
انگور قرمز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند.به گفته پژوهشگران “غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول، سفت و سخت شدن رگ ها دلایل اصلی بروز بیماری های قلبی و تصلب شرایین است.” این پژوهشگران دریافته اند که با خوردن انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می یابد و رگ های خونی منبسط می شوند و خون با سرعت بیشتری در بدن جریان می یابد. علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می شود.انگور قرمز منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به “کوئرنستین” است. پوست این میوه دارای ماده سفید “رزوراتول” است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود.
سوال اغلب دیابتی ها چیست؟
برخی افراد می گویند قند این میوه می تواند سبب چاقی یا افزایش قندخون شود. اما این تفکر اشتباهی است، فرد مبتلا به دیابت با توجه به کالری ای که برای او تجویز شده و گفته شده که مثلا در روز می تواند 3 واحد میوه مصرف کند، می تواند یک واحد آن را انگور انتخاب کند و سایر واحدها را از دیگر میوه ها بهره بگیرد تا نوسان قندخون کمتر باشد. این موضوع هم که گفته می شود انگور چاق کننده است درست نیست. قند انگور هم مانند سایر میوه ها است و می تواند مانند یکی از واحدهای میوه در طول روز مصرف شود. قند موجود در انگور به ویژه بهتر است بدانید انگور خشک یا کشمش می تواند از کاهش شدید قندخون و نوسان های آن پیشگیری کرده و دقت و تمرکز را به ویژه در دانش آموزان در فصل امتحان افزایش دهد.
موارد احتیاط
1. توجه داشته باشید مصرف زیاد انگوراین میوه باعث دل پیچه و اسهال می شود، بنابراین در خوردن آن افراط نکنید.
2. مصرف مداوم آب این میوه باعث ایجاد سنگ کلیه و رسوبات در دستگاه ادراری می شود.
3. خوردن انگور ترش و نارس، باعث بروز اختلال در معده می شود.
4. هسته این میوه، سرد و خشک است و در معده های ضعیف ایجاد نفخ می کند.
5. افراط در خوردن این میوه برای کبد و معده مضر است و حتی ممکن است به انسداد روده و معده ختم شود.
6. خوردن آب سرد بلافاصله پس از خوردن این میوه، برای معده زیان آور می باشد.
انگور برای دیابت
آیا آب انگور جایگزین مناسبی برای انگور است؟
آب میوه های صنعتی موجود در بازار هیچ کدام از میوه های طبیعی تهیه نشده اند. شربت انگور یا آبمیوه های صنعتی حاوی اسانس بوده و به هیچ عنوان جایگزین مناسبی برای انگور نیست. حتی اگر آب انگور در منزل تهیه شود چون هسته و پوسته آن جدا می شود عملا قابل مقایسه با انگور کامل نیست.
بهترین شیوه شستن انگورهای ریز بنفش چگونه است ؟
برای شستن انگور، توت و توت فرنگی بهتر است میوه را نیم ساعت در آب خیسانده و بعد بشویید. شاید این سوال مطرح شود که خیس کردن میوه سبب می شود ویتامین C آن از بین برود. واقعیت امر آن است که این موضوع آنقدر نیست که سبب خارج شدن کامل ویتامین C شود.از این میوه خوشمزه نوش جان کنید.
زنبورداران در فصول بیگلی منطقهشان با دادن شربت آب شکر یا شیره انگور یا شیره خرما به زنبورهایشان، عسل تولید میکنند.
در واقع سرکه بالزامیک از احیا شدن آب نوع خاصی از انگور شیرین که جوشیده شده و کاملاً پخته شده است، تهیه می شود
کشمش، میوهی رسیده و خشک انگور می باشد که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نامهای مختلفی در بازار به فروش میرسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال پیدا می شود.
اگر با مصرف غذای خاصی احساس میکنید که مشکل تنگی نفس تشدید میگردد، باید آن غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه از غذاهایی هستند که ایجاد حساسیت میکنند.
انگور مانع تولید استروژن می شود
نتایج پژوهشی که در Journal of Agricultural and Food Chemistry به چاپ رسیده است نشان می دهد که جذب آنتی اکسیدان زیاد حتی برای افرادی که دچار سکته ی مغزی شده اند بسیار مفید است. چون باعث بهبود عملکرد مغز و احیای سلول های عصبی می شوند. توصیه می کنیم برای جذب آنتی اکسیدان بیشتر مصرف آلو خشک، انگورها، آلو، مرکبات به خصوص پرتقال، گیلاس و آلبالو، کلم ها، اسفناج، بروکلی، فلفل دلمه ای، چغندر و پیاز را در الویت قرار دهید.
برای مقابله با اسید اوریک خون میوه و سبزیجات مفیدند. برای همین لازم است که میوه و سبزیجات زیاد و متنوعی در طول روز مصرف کنید. توصیه میکنیم مصرف گیلاس، توت فرنگی، انگور، کرفس، چغندر، آرتیشو، لوبیا سبز، سیب زمینی، سبزیجات برگ سبز و جعفری را در الویت برنامهی غذایی خود قرار دهید. توصیه میکنیم همچنین ویتامین C و مواد غذایی سرشار از فیبر را دریابید. باید بدانید که فیبرها به دفع اوره کمک زیادی میکنند. برای مقابله با نقرس باید مایعات زیادی بنوشید.توصیه میکنیم آب، آب سبزیجات تازه و آب مرکبات را در الویت قرار دهید. لازم است که روزانه دو لیتر از این مایعات را میل کنید.
اگر با مصرف غذای خاصی احساس میکنید که مشکل تنگی نفس تشدید میگرددباید آن غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید. انواع فلفل، زعفران، کرفس، انگور و خربزه از غذاهایی هستند که ایجاد حساسیت میکنند.
کسانیکه به بیماریهای قلبی مبتلا هستند، بهتر است بهتر است برای جلوگیری از سکته قلبی این خوراکیها را مصرف کنند: سیب زمینی شیرین (نوعی سیب زمینی که مغز آن نارنجی رنگ است)، شربت نارنج، سبزیجات برگدار سبز، انواع هویج، کلم و سبزیجات (در صورت پخت با حرارت ملایم و مدت کوتاه پخته شود)، کدو تنبل کنسرو شده یا پخته شده، مرغ یا بوقلمون بدون چربی، ماکارونی و سس گوجه کم چرب، سیر و پیاز، پیتزای مرغ، پسته، گردو، بادام، روغن زیتون، شیر بدون چربی، پرتقال همراه با قسمت های سفید رنگ داخل آن، انگور سیاه یا انگور قرمز، میوه های خشک به خصوص زرد آلو خشکه، خرما و آلو خشکه، طالبی، غذا های حاوی نخود و لوبیا، گل کلم.در مقابل نیز از صرف کردن این نوع غذاها باید پرهیز کرد:چربیهای مضر مثل چربی گوشت و چربیهای بالای حیوانی، گوشت قرمز، غذاهای سرخکردنی، بستنی، شیرینی، نمک(درصورتیکه فشار خون بالا دارید)، چیپس و مواردی از این قبیل.